DELI

Hos os er der tid til livsnyderi. Du kan snuse rundt blandt lækkerierne, få gode ideer til et hyggemåltid, sammensætte en personlig gave og få en snak om historien bag produkterne. Hvis du har lyst, er vi også klar med råd og vejledning.

 

Omdrejningspunktet i delién er et stort udvalg af specialoste med et fast sortiment fra Arla Unika og et stort skiftende udvalg af oste fra især Italien og Frankrig. Som supplement til ostene (og til dem, der bare ikke lige har det så godt med ost) har vi også udvalgt en række skinker, salamier mm fra Italien og Danmark. Vi udskærer i præcis de mængder du ønsker, og selvfølgelig kan du smage inden.

 

Herudover har vi fyldt hylderne med lækkerier, som passer godt sammen med ost og pålæg, eller som vi bare synes smager godt. Vi har eksempelvis fundet en rigtig god jomfruolivenolie fra Toscana, som sammen med en god parmesan kan løfte ethvert måltid. Vi har 4 og 8 års balsamico fra Modena, der gør Bøffelmozzarellaen til et helt måltid – og skal der være fest, anbefaler vi vores Lambrusco til.

 

Fest bliver der også, når vi sammensætter en af Cold Hand Winery´s frugtvine med den rette ost eller kombinerer en prisbelønnet gin fra Njord med den ultimative gin-hapser.

 

Du finder også meget andet godt i delién og vi tilføjer løbende nye spændende sager til sortimentet.